stress relief behandling København

Professionel stressreducerende kropsbehandling.

Behandlinger varer halvanden time og starter med diagnosticering: hvor præcist stress symptomer ophober sig i din krop. Afhængigt af resultaten, forskellige teknikker bruges for afstressning: fx visceral terapi på maven, kranial terapi på hovedet samt kraniosakral på rygmarven, forskellige terapeutiske massageteknikker på spændinger i kroppen, samt refleks terapi (zoneterapi) på ører, fødder, hænder, hovedet og ansigtet. Der skal understreges at det ikke er en afslappende velvære massage (som du kan få af dine nære som har flair for berøring, prøv det også da det også hjælpe på sin måde) – det drejer sig om behandlingen af netop dine stress symptomer med en række præcise teknikker. Det sidste kvartere af behandlingen bruger vi på at måle din stress med muskel-test og afsløre indre tilstande som er kilder til din stress. Du bliver bevidst om disse tilstande, og du kan bruger forskellige værktøjer for at skabe positiv forandring.

Emotional Stress Release - Arbejde med indre tilstande

Du kan være bevidst, delvis bevidst eller ubevidst om dine indre tilstande, som er med at skabe din stress reaktion. For at sætte positive forandringer i gang, kan du selv arbejde på at bevidstgøre og bearbejde dine følelser (læs videre), og du kan også vælge afbalancering af indre tilstande som vil med det samme skabe positive forandringer, som kan med det samme måles med en muskel-test, og du bliver overrasket over hvor tydeligt din krop kan fortælle dig om du har det godt eller dårligt ved en bestem tanke, og i mange tilfælde hvor hurtigt denne tilstand kan forandres i den positive retning.

Stressbehandling ved brug af Emotionel Kinesiologi

Følelsesmæssig kinesiologi omfatter alle menneskelige aspekter, sindet, følelser, og kroppen. Gennem følelsesmæssige kinesiologi kan man hurtigt og nemt se kilder til  adfærdsmæssige og følelsesmæssige blokeringer, minder, frygt, begrænsninger, begrænsende overbevisninger …. og ressourcer, muligheder og kompetencer for hver person. Teknikken bruges primært som stress relief teknik for at løse følelsesmæssige blokeringer og mønstre, der er til skade for os når vi gentager de samme fejl igen og igen. Med denne nye teknik skaber vi også nye neurologiske forbindelser og det vil hjælpe med at lære at løse konflikter og undgå følelsesmæssig stress. Emotionel kinesiologi bruges ikke kun til arbejde med vores nuværende følelser, det gælder også for at arbejde med tidligere følelsesmæssige traumer og fremtidige situationer, som vi ved kan være kilder  til stress. Denne er en af de mest effektive ordløse stressbehandlingsformer der findes. BEHANDLINGSTEKNIKKER Akupressur og energibalancerende tekniker Muskeltestning og muskelbalancering Relationsbalancering Silent stress release Switching, Cross-Crawl, Centrering Udrensning og energibalancering Kinesiologisk tankefelt terapi