18.08.15 08:08 Lisbeth

TAK Miguel !

Jeg er glad for at jeg ved et tilfælde, fandt din hjemmeside.

Miguel har en utrolig indfølingsevne, respektfuld og professionel.
Jeg værdsætter meget den ro og koncentration, som der er under behandlingen.

Behandlingerne er behagelige og meget afstressende – det føles så trygt. Jeg har mærket stor effekt og går derfra med lethed i kroppen. Mit humør er blevet bedre og jeg sover bedre.
Jeg er meget taknemmelig over den helhedsbehandling du giver.

En behandling hos Miguel – er den bedste gave du kan give dig selv 🙂

08.07.15 21:27 Bo
Dear Miguel, you gave me a Thursday I couldn’t move my arm more than 10 cm from my hip… remember.Just want to tell you that the day after I feelt much better and already Saturday with the suggestions from you, my arm and health was 90% back to normal.thank you so much I really really appreciate your help.all the best and more .
Bo
26.03.15 19:43 Maria
Miguel gav mig den mest fantastiske massage, jeg nogensinde har prøvet! Han kunne mærke, præcis hvor mine muskler trængte til at blive arbejdet med, og hvor hårdt der skulle trykkes. Jeg svævede hjem bagefter, og min krop er lykkelig. 🙂
07.01.15 19:05 Nicolaj
Miguel og resten af teamet er meget dygtige. Jeg kom med forskellige gamle og nye sportsskader i både knæ, skulder og ryg samt lidt problemer med irritabel tyktarm. Efter få behandlinger føles kroppen som ny igen og jeg kan påny gå 100% til den når jeg træner + mine tarme har det godt igen. Tusind tak!
09.10.14 16:34 Micaéla
Miguel er superprofessionel og uden tvivl den bedste massør, jeg nogen sinde er blevet behandlet af! Jeg nævner mit problem for ham når jeg kommer and then he just works his magic – og så går jeg derfra med problemet løst og velvære.
Det er skønt at man ikke behøver at tage stilling til hvilken form for behandling man har brug for, men at han bare kan føle sig frem.
Fantastisk! kun anbefalelsesværdigt!
09.04.14 10:22 sema
Jeg har besøgt klinikken flere gange. Uden tvivl så er Miguel verdens bedste massør. Kun de varmeste anbefalinger herfra.
07.11.13 21:09 Ludmila
I dag var jeg føste gang hos Miguel. Han er rigtig dygtig og kan sikkert anbefales.
05.11.13 12:23 Christina
Miguel har magiske hænder. Sådan burde der stå på hans forside. Han har arbejdet med min lænd et par gange nu og det virker som om min krop bliver mere lige af at være hos ham. Det er anbefalelsesværdigt og en gave, alle burde give sig selv.
13.06.13 09:24 Anne Stæhr Johansen
Miguel er bare fantastisk. Den bedste massør, jeg har prøvet (og jeg har prøvet mange verdenen over). Jeg kan varmt anbefale ham specielt til folk, der virkelig har nakke- og rygproblemer.
22.05.13 18:29 Lisbeth
Fik 1½ times massage hos Miguel i fredags. Det var helt fantastisk!
Han er professionel og super dygtig.
Kan varmt anbefales.
30.04.13 20:43 Susanne Hansen
Jeg var til japansk ansigtslifting hos Miquel i dag og det var første gang jeg prøvede det. Det var super at føle at spændingerne som jeg især har i mine kæber og som trækker helt op til ørerne og ud i nakken – og som gør at min mimik er anspændt – allerede nu er løsnet. Jeg fik også nogle teknikker med til hjemmebrug. Det bliver ikke sidst gang jeg skal have japansk ansigtslifting hos Miquel.
23.04.13 17:50 Lis Lund
Tak for hjælpen med min ryg – fra nakke til lænd. Det er utroligt, hvad du og dine kolleger kan udrette.
Jeg vender helt sikkert tilbage til jer.
22.04.13 16:15 Jens Broch
Efter behandling tog jeg mine sko på, hvilket var en næsten ubegribelig oplevelse; jeg kunne nemlig gøre det uden at sidde ned, uden at få sved på panden og uden at komme med ufrivillige smertegrynt. For første gang i 7 år.
Jeg takker mange, mange gange og giver mine varmeste anbefalinger.
29.03.13 09:26 Gitte
Fantastisk behandling!! Jeg var spændt som en flitsbue, aldrig har jeg været hos nogen der så dygtigt og effektivt løsnede op – vil til enhver tid anbefale ham!
18.02.13 14:35 Betina
Jeg har fået massage af Miguel et par gange, og har været meget glad for hans behandling. Han er super dygtig og kan anbefales.
16.09.12 12:00 Ruth Horak
I had a bad fall and a serious sprain of my ankle, with several partially ruptured ligaments. A few days after the accident, I started treatment at Miguel Ortega’s clinique. The entire team took really good care of me – professionally, but also psychologically and socially. I was treated with massages, acupuncture, osteopathy etc. I had appointments several times a week and progress was clearly visible. The atmosphere is nice and relaxed, the team is friendly.
I can warmly recommend Miguel Ortega and his team!
03.09.12 18:39 Svetlana
Jeg kom til Miguel fordi jeg havde svære smerter i ryggen. Det var min første gang hos massør. Jeg synes han gjorde et rigtig godt arbejde og han er  rigtig dygtig.
30.07.12 22:39 Katarina
En super mulighed for at sende dig min tak, Miguel – jeg har følt mig glad og lettet hele dagen og det er alt sammen din skyld. Tak for alle knækkene….they worked wonders. Og tak for den ekstra tid. Jeg er kommet hos en del massører, men ingen som dig. Du undersøger og fixer…..det er så skønt. Jeg var ikke selv klar over, at jeg havde brug for knæk, men hold op, hvor har det gjort godt. Ingen stivhed i nakken mere, ej heller i lænden! Wauwww! Du skal også have en tak fordi I er billige – jeg er fuldt ud dedikeret til jer fremover.
28.03.12 12:18 Mikkel Skipper
Thank you for at very efficient massage. I am certain that this will not be the last time. I felt that I was in very capable hands and the fact that Christian treats the cause of the pain,- and not just the symptoms- leads me to believe that this is one of the best places in Copenhagen to get a treatment that leads to more than relieve of the specific pain- the aim seems to be an adjustment of the entire region of the pain inflicted area which alternately will correct the joints and muscles movement into the correct position.
See you soon!
Best wishesMikkel
20.12.11 19:40 Birthe
En stor tak til dig Miguel for din meget fine og effektive behandling. Jeg kom med mange smerter i min skulder og arm og havde sovet dårligt i mange nætter. Allerede efter 1 behandling kunne jeg mærke bedring. Da jeg fik smerter i lænden, klarede du også det, men samtidig anbefalede du, at jeg prøvede at lade Christian kigge på det, da han var specialist på det område. Derfor har jeg bestilt behandling hos Christian i næste uge og glæder mig til at se, hvad han kan udrette.
I ønskes begge en rigtig glædelig jul og endnu en gang stor tak fra mig. Julehilsner Birthe.
18.11.11 10:03 Lotte Molberg

Alle burde læse Pia Svenssons indlæg den 15. november 2011 – det er nemlig lige sådan, jeg har det. Jeg kunne ikke sige det bedre selv.

Jeg har været skadet med min fod i fire måneder med deraf følgende ondt i knæet, ryggen, lænden osv.

Efter blot to besøg hos jer, har min krop – og mit sind – fået en tro på, at jeg nok skal blive rask igen. Allerede efter første gang var alle problemerne i ryggen og lænden væk, efter anden gang har jeg lært at gå uden at humpe, og smerterne er stort set borte.

Når jeg om ikke så længe skal ud på min første løbetur i over fire måneder, så vil mine tanker helt sikkert gå til jer – I er meget dygtige!

Kærlig hilsen
Lotte

15.11.11 09:27 Pia Svensson
En stor tak til dig, fordi du via din ostepati – behandling, har hjulpet mig på fantastisk vis. Jeg kom med et piskesmæld i nakke, efter en bil påkørelse. Jeg havde først søgt behandling hos både fysioterapeut og kiroprakter, men uden resultat.
Men da jeg kom under din kyndige behandling, så begyndte der at ske noget. Du fik løst op for de enorme spændinger, jeg havde i nakken og hovedet.
På at tidspunkt mente du at jeg ville have gavn af akkupunktur, hvorfter du på profeeionel vis, sørgede før at akkupunktøren Anya tog mig i behandling. Disse behandlinger har jeg haft enorm gavn af.Jeg er ikke frisk endnu. At blive rask, tager tid. Der er gode og dårlige dage, men jeg tør slet ikke tænke på, hvor jeg ville have været, hvis ikke jeg havde fået kontakt med Massageklinikken.Jeg føler stor taknemmelighed over at have mødt flere af jer. At I tør og har vilje til at gå mod strømme, mod de etablerede sundhedsideer, er vidunderligt. Tusind tak. Kærlig hilsen Pia

14.07.11 14:15 Hanna
Har været til behandling flere gange…og glæder mig til imorgen 😉 Kan kun anbefales!!! Mvh Hanna
07.06.11 18:50 Natasha
Når man bliver gravid er det altid en stor glade at skulle have et barn. Desværre følger forskellige problemer med, bl.a bækkenløsning. Efter jeg fødte kunne jeg mærke at hele min krop føltes anderledes, og min gang ændrede sig. Efter kun 3 gange hos Miguel fik jeg min “gamle” krop tilbage og det holdt op med at gøre ondt. Så tusind tak for hjælpen!
23.05.11 12:26 Lorena Franco Lundgreen
Miguel es un profesional de gran calidad, y una excelente persona, espero siga curando y ayudando a tanta gente que lo necesita.
Mil gracias!
20.05.11 06:38 Trine
Jeg har gået hos Miguel nogle år og sætter stor pris på hans evner til at forstå kroppen. Jeg har stor tillid til ham og han har hjulpet mig af med rygsmerter på den mest effektive facon i og med at jeg ikke længere lider af ondt i ryggen.
Men så har jeg trænet mig til en dårlig skulder. Nu har jeg været hos Miguel 3 gange og jeg er næsten så god som ny igen. Min skulder fungerer igen som et kugleled.
Tak!
Laila
11.04.11 18:28 Martin Petersen
Jeg har over en længere periode kommet on and off hos miguel da mit arbejde som flyttemand tit giver nogle slemme skader og skavanker.
Jeg har før gået hos MANGE andre og har aldrig oplevet så hurtigt resultater som her. Jeg har aldrig oplevet at jeg ikke behøvede at sige noget før problemet er fundet, lokaliseret og udbedret eller en der kan så meget forskelligt at der altid er en løsning på ens problemer.
08.03.11 18:49 Helle
Jeg fik tid hos Miguel fordi jeg havde mange smerter i skulderen og nakken og kunne ikke løfte min arm. Jeg havde pga. smerterne ikke kunnet sove de sidste tre nætter og var i dårligt humør. Miguel lavede nogle tests på mig, hvorefter han i en time behandlede min ryg, nakke og skuldre. Da han var færdig, havde jeg det bedre. I løbet af dagen blev smerterne mindre. Jeg sov godt om natten, og om morgen havde jeg ingen problem med at løfte min arm og bevæge min nakke og skulder. Jeg ringede til Miguel for at sige tak, og han sagde jeg var velkommen til at skrive i hans gæstebog.
27.10.10 09:51 Monica
Han er fantastisk!
Jeg kom i går aftes – han tog sin tid, gjorde sig meget umage og jeg kan kun sige jeg står målløs tilbage over den forskel Miguels massage har gjort.
Jeg har haft mange spændinger pga stress og de er selvfølgeligt ikke helt væk efter kun en gang, men din massage gav mig en masse ro og varme i kroppen. Du har virkelig en gave.
1000 tak Miguel! Jeg kommer tilbage igen 🙂
Monica
07.09.10 19:23 Nelly
Jeg er selv massør og har mødt min overmand – Miguel er bare helt fantastisk og professionel. Forstår at arbejde med lige netop dit problem – denne massage skal bare prøves!
Nelly.
03.09.10 06:46 Annette
I have tried several massages, but I have never enjoyed it as much as i did today.
You are very very very good and I’m impressed by all tecniques you master
Thank you very much and I look forward to coming back
21.07.10 13:47 Susanne
Best massage EVER in my life 🙂 The hot stone massage was like 75 minutes in HEAVEN! Gracias.
08.04.10 12:29 Yana
Jeg havde meget ond i armen og hånden og tænkte at det ikke kunne afhjælpes med bare massage, at det var nervebetændelse eller noget. Jeg fik 40 minutters massage igår – som gjørde meget ondt undervejs – og fik det straks meget bedre. Nu er ondet ikke helt væk, men det er bestemt 10 gange mindre. Snart et år siden at Miguel hjalp mig med rygsøjlen, da jeg gik til kiropraktor og ikke fik det på plads, men det, sager han, var “tilfældigt” (at kiropraktoren ikke var god og problemet var sådan at det kunne også løses med at strække ryggen på en bestem måde). Nu endelig får du mit TAK på skrift Miguel 🙂 Jeg håber at jeg får behandlinger oftere fremover, det hjælper så godt når jeg er stresset – især Reiki, hoved- og fodmassage.
05.02.10 19:32 Rikke
Jeg har prøvet mange massører og Miguel er klart blandt de bedste! Døjer med slidgigt i nakken og har deraf mange spændinger i skuldre og ryg, men efter en behandling føler jeg mig som et nyt mennesker. Spændinger og hovedpine forsvinder og ny energi opstår. Har kommet hos Miguel gennem et år og hver gang er en fornøjelse. Mine bedste anbefalinger gives hermed videre:-)
19.01.10 13:23 Camilla
Jeg har prøvet både massage og akupunktur hos Miguel og kan varmt anbefale det. Han skaber en dejlig atmosfære og jeg føler mig tryg i de professionelle hænder. Hans erfaring spænder vidt og han kan derfor tilpasse behandlingen efter problemområderne. Han behandler ikke kun, men vejleder også gerne forebyggende. Efter endt behandling er jeg afslappet og samtidig fyldt af energi.
12.01.10 11:24 salvatore

jeg har prøve en del forskellig massøre pga en diskus prolaps , for at hjælpen smerter og velver har brug for at blive massere for at hold min stiv muskulatur på rugen og skuldre jeg kan kun andbefale miquel for den måde han behandle folk , han er god .

god fornølgese

09.01.10 21:40 Mille

Jeg vil gerne anbefale Miguel Ortegas massage. Jeg har haft meget ondt i ryggen og efter et par gange på briksen er jeg nu ovenpå igen. Man føler sig i professionelle og sikre hænder og udover at være effektiv mod smerter, er massagen også behagelig.

Tak for det

13.12.09 01:39 C. Dybro
Miguel er en super dygtig massør. De rolige omgivelser samt Miguels afslappethed er formidabel. Kan varmt anbefales!
26.10.09 19:25 M. Castilla
Slept on my couch yesterday. No, wife didn’t kick me out of bed, cause no wife’s around. And got of course the biggest pain on my back and right shoulder.
Lucky for me Miguel was available today to treat me. In a few minutes after sesion started ha had localized and focused my pains muscle problem, and dedicated himself to make it dissapear. Professional and satisfactory as always.Now, at home after the treatment, I can say that my pain is gone and I’m myself again.
Thank you, Miguel, for putting me in your schedule with such short notice. I really appreciate it.
Take care!!
16.10.09 20:10 Janina
The best massage I have ever had, fascinating service, calm and charming atmosphere and relaxing massage from a true professional. Miguel has been able to relieve pain and make my body very refreshed. I’M VERY IMPRESSED!
26.08.09 10:34 Morten
I’m so satisfied, it was wonderful and professional, I shall be back on the 28th of August at 14.00 !
25.05.09 14:37 Susanne
Mine bedste anbefalinger til Miguel, som har en god kombination af klassiske massagetraditioner og orientalske teknikker. Selvom jeg kun har modtaget få behandlinger, mærker jeg alligevel umiddelbart efter en klar forbedring af ryg-/og nakkemuskulatur. Dejligt at man kan få lov til “at tage imod” i fred og ro. Og at behandlingerne er “til at betale”.
16.05.09 14:34 Yuly
I am very content with Miguels massages and therapies. They are really excellent. I recommend it to everybody. Many thanks for your help!
14.05.09 20:33 B. Sørensen
I have been to many places for massage. In Denmark + many places around the world. I feel that Miguel is really good at what he is doing. Highly recommended. Worth trying. Price reasonable.
12.05.09 16:04 Aleksej
I was very satisfied with the level of massage and treatment, which I have received at Miguel’s. I believe he has a natural talent, which I could feel in passion, shown to his job, as well as the understanding of my body.
29.04.09 21:38 Malene
Jeg har været til en enkel massage hos Miguel og kan bestemt anbefale det. Det var en terapeutisk massage med henblik på at løse et rygproblem som jeg har.
Miguel gik meget dedikeret til værks. Han var meget målrettet og engageret i at få fjernet spændinger i ryggen. Han kender til mange forskellige behandlingsformer og gav mig også at japansk akupunktur med små bitte nåle.
Han forklarede musklernes placeringer og eftersom en del af min problem var forbundet med brystmusklerne, så anbefalede han mig at gå til en kvindelig massør da han ikke ville intimidere mig på nogen måde. Meget tillidsvækkende. Man skal ikke lade sig skræmme af Miguel ikke taler dansk, han gør en god indsats og er bestemt ikke dyr i forhold til hvad han yder.JEG HÅBER AT DET VIL GÅ HAM GODT.
14.04.09 10:31 Dennis
Jeg er meget glad og tilfreds med Miguels behandling. Efter 7 år med muse-skader i mine arme er det løsnet op og jeg har det skønt. og er stadig i arbejde.
Jeg vil varmt anbefale Miguel til alle.
18.03.09 15:55 Julie

Miguel er en fantastisk behandler og gør virkelig sit til, at jeg trods svær hypermobilitet, en rideulykke år tilbage og meget kontinuert arbejde foran computeren, har det godt og stadig kan arbejde så meget som jeg ønsker i forhold til min karriere plus dyrke megen sport i min fritid. TAK! Jeg er også fantastisk glad for, at jeg kan bestille tid med kort varsel og indpasse tid til massage i forhold til mit arbejde.

Jeg anbefaler Miguel til alle, og min kæreste og familie går også i behandling hos ham.

18.02.09 12:14 Elena
Jeg har været hos Miguel 3 gange og fået både terapeutisk og antistressmassage i f.m. først og fremmest nakkeproblemer, som jeg døjer under i flere år og en stresssituation opstået for nylig. Jeg kan på det varmeste anbefale behandlig hos Miguel p.g.a. kombination af hans meget professionelle og samtidig bløde tilgang, forståelse og opmærksomhed overfor patientens problemer. Allerede med kun 3 gange kan jeg mærke lettelse og forbedring både i krop og sjæl. Mange tak for hjælpen, muchas gracias por la ayuda, Miguel
18.02.09 10:52 Lisbeth Bandres
Miguel has helped me in several ocassions, he is a warm and caring person with magic hands. Thank you for all your help, my back is feeling alot better now.
11.02.09 17:49 Philippe Gharagozlou
Thank you so much Miguel for your great treatment which have been very effective and new for me , my pain thanks to you has disappeared .You have been very attentiv to my symptoms concerning my back and you did solve my problem through your technique .
08.01.09 21:48 Natalia
Massage hos Miguel har givet mig øget velvære i hverdagen, for det har lindret på mine ryglidelser, jeg desværre døjer med til daglig. Miguel sætter sig virkelig ind i tingene og forsøger fra gang til gang at se på, hvad han vurderer, der er behov for f.eks. ved brug af akkupunktur og ved at gøre brug af kinesisk massage, der er meget kraftfuld, men som jeg til gengæld mener har en god effekt. Han gør selvfølgelig også brug af alment kendte massageteknikker. Selvom jeg prøver at dyrke masser af gymnastik er der en lang vej endnu, hvis jeg skal kunne komme på rette vej. Den ugentlige massage derfor noget jeg virkelig ser frem til!
04.12.08 07:44 Ditte
Jeg har nu 4 gange været hos Miguel pga. en meget dårlig ryg, og jeg er rigtig godt tilfreds. Miguel er meget dygtig og professionel, og derudover meget grundig. Med en kombination af massage og nåle er han i fuld gang med at få min ryg på ret køl, og han kan stærkt anbefales.