Shiatsu Massage

Book og nyd en skøn massage med total afslapning, som bl.a. Den er yderst effektiv mod hovedpine og migræne, udover at give større vitalitet og kropsbevidsthed, modvirker smerter og styrker immunforsvaret.

Navnet Shiatsu er opbygget af shi (fingre) og atsu (tryk), som henviser til, at behandlingen består af en massage, som giver en blanding af vedvarende tryk og små rotationsbevægelser på kroppens svage eller blokerede punkter. krop.

Shiatsu er en blanding af flere oprindeligt gamle japanske teknikker, som bl.a. healing, akupressur og do-in, som tilsammen skaber en fuldstændig afspænding af kroppen og er en utrolig effektiv forebyggelse og kur mod bl.a. migræne og hovedpine.

Forkæl dig selv med en skøn og intensiv afspændingsmassage, der løsner alle spændinger i krop, bindevæv og muskler.

Shiatsu forfiner kroppen og giver ny energi. Behandlingen virker forebyggende og kan modvirke livsstils- og stresssymptomer.

Det er et blødt men også dybt tryk/tryk, der nænsomt genopretter balancen i energibanerne. Derudover indeholdt massagen en omgang hovedbunds- og fodmassage.

Shiatsu er godt for velvære og sygdomsforebyggelse, ligesom det er meget afstressende. Dem, der ikke kan tåle hård massage på grund af en stresset krop, har stor gavn af shiatsu.