Book og nyd en skøn massage med komplet afspænding, der bl.a. er særdeles effektiv mod hovedpine og migræne, samt giver større vitalitet og kropsbevidshed, modvirker smerter, og styrker immunforsvaret.

Navnet Shiatsu er sammensat af shi (fingre) og atsu (tryk), hvilket henviser til, at behandlingen består af massage, der giver en blanding af vedholdende tryk og små roterende bevægelser på svage eller blokerede punkter i kroppen.

Shiatsu er en blanding af forskellige oprindeligt ældgamle japanske teknikker, som bl.a. healing, akupressur og do-in, der tilsammen skaber en komplet afspænding af kroppen, og er en utrolig effektiv forebyggelse og kur mod bl.a. migræne og hovedpine.

Forkæl dig selv med en pragtfuld og intensiv afspændingsmassage, der løsner alle spændinger i kroppen, bindevævet og musklerne.

Shiatsu finjusterer kroppen og giver ny energi. Behandlingen har en forebyggende kraft og kan modvirke livsstils- og stress symptomer.

Det er blide men også dybe tryk/pres som skønsomt genopretter balancen i de energiske baner. Desuden inkluderet massagen en omgang hovedbunds- og fodmassage.

Shiatsu er godt for velvære og sygdomsforebyggelse samt er meget afstressende. Dem der ikke så godt tåler hård massage grundet en stresset krop har meget gavn af shiatsu.

Book tid til shiatsu hos Miguel: https://massageosteopatikiropraktor.as.me/?appointmentType=11826108