Fysiurgisk massage.

30-60 eller 90 minutter.

Fysiurgisk massage tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til viden omkring musklernes og knoglernes placering, funktion m.m. Muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader kan afhjælpes. Den anatomiske viden gør det muligt at lokalisere lidelsen og udføre en specifik behandling herfor. Det er en dybdegående massageform, der arbejder med væv og musklerne i deres bevægelsesretning, og som fremmer musklernes arbejde. Sener og ledbånd masseres dermed også.

Generelt eliminerer massage infiltrationer og forebygger dannelsen af sammenvoksninger.

Fyusiurgisk massage hjælper ligeledes til at strække og afslappe musklerne.

Det være givtigt at se på, hvilke aktiviteter du udfører i din hverdag, og hvilke faktorer der kan give dig problemer i bevægeapparatet (arbejdsstillingerne, arbejde ved computer, forkert brug af kroppen, din holdning osv) Der kan være flere aspekter, som også du selv kan tage fat på for at få det bedre med kroppen. Der anbefalles nogen gang supplerende teknikker for at behandle et muskelproblem.

Terapeutisk massage  ( Fysiurgisk massage )har en lang række helbredende virkninger. Bl.a. fjærnes spændinger, øges blodgennemstrømningen og affaldsstofferne udskilles fra muskelvævet og føres ud fra organismen (ved at du drikker meget vand i 24 timer lige efter behandlingen!).

Dermed forbedres bevægeligheden i muskler og led. Massage styrker immunsystemet og virker smertestillende, da kroppen udskiller endorfiner, der er kroppens naturlige morfinstof.
Massage sænker blodtrykket og giver en dybere og lettere vejrtrækning.
Massage forkorter restitutionstiden efter muskelskader og hjælper muskelfibrene i at hele sig og undgå arvæv. Den smidiggør musklerne og afhjælper muskulære problemer.

Fysiurgisk  massage bruges til at behandle fx muskelkontraktioner, spændinger i nakken, skuldrene og ryg, spændingsrelateret hovedpine, overbelastningsskader m.m.

Desuden er massage afstressende og giver ro i sindet. Det giver overskud til at opfange nye stress-signaler.

Terapeutiske massage giver en stor oplevelse af velvære, egen pleje og øger bevidstheden mellem krop og sjæl.

Fysiurgisk massage København, eller Fysiurgisk massage på Frederiksberg

Valgfri tillægsbehandling med biomagnetisk par for smerter og betændelse samt andre kroppens ubalancer. Denne har ikke nogen bivirkninger: der bruges stærke statiske naturlige polariserede magneter uden nogen tilsluttet apparat. Du er velkommen til at høre nærmere og bede mig om at inludere denne i behandlingen inden vi går igang med massage.