Japansk lifting ved brug af originale Kobido teknikker

Jeg tilbyder en unik metode inden for naturlig ansigtsløftning, som består af japansk lifting massage teknikker og spa ansigtsbehanling. Den første påvirker ansigtsmuskler og blodgennem-strømning, og den sidste er vigtigt, fordi huden skal også behandles, hvis man vil få bedst resultat af japansk ansigtsløft.

Se behandlingen som den foregår hos Miguel:

Japansk Lifting er en trend fra Japan, og den bygger på en forestilling om, at det er ansigtets muskler, som viser tegn på ældring, ikke huden.  Det er jo rigtigt, at anspændte muskler under huden resulterer i slap hud. Huden, som dog altid fornyes, udsættes også for solen, miljøpåvirkninger samt frie radikaler. Derfor får vi bedst resultat når vi behandler begge dele.

Min metode forynger din hud øjeblikkeligt og helt naturligt. Du kan se resultatet i spejlet umiddelbart efter den første behandling. Det anbefales et kur af 6 behandlinger, og derefter at gentage behandlingen 1-2 gange om måneden. Du får også enkle teknikker med hjem for at vedligeholde effekten. Du vil spare masse af penge på kremer og behandlinger, og få bedst mulig naturlig ansigtsløft.

OBS. Personen på billedet har skiftet hårfarver, lagt makeup på og ser generelt lykkelige ud: det gør man også når man er tilfreds med sit billede i spejlet. Der kan dog alligevel klart ses effekten af 8 behandlinger gennem 2 måneder.

Generelt om Japansk Lifting

Denne teknik afhjælper både ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m. med fantastisk og hurtigt resultat, og samtidig regulerer den kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande.

Den stimulerer hudens collagen produktion, giver bedre muskeltonus og spændstighed. En harmonisk balancegang imellem et smukt ydre og et afslappet indre.

Japansk Lifting udføres manuelt og henvender sig specielt til personer, der ikke ønsker kirurgiske indgreb eller behandling med brug af giftstoffer, samt til personer, der ønsker at forebygge.

Primært er det ansigtets muskler og væv der behandles. Men Japansk Lifting stimulerer hele kroppen og forbedrer det generelle velbefindende.

Ansigtet består af en masse små muskler, som vi bruger til at udtrykke os med. De skaber vores mimik, skaber ubevidste bekymringsrynker og bruges, når vi kniber øjnene sammen i solen. Ubevidst spænder vi hele tiden ansigtets muskler, og det forstærkes, når vi er stressede, nervøse og anspændte. Disse daglige spændinger har en tendens til at “sætte sig fast” gennem et helt liv og blive til permanente rynker.

Behandlingen består af en blanding af dybdemassage, zoneterapi, akupressur og lymfedrænage af ansigtet. Efter lang tids bearbejdning af muskler, bindevæv og hud, afkøles og næres det efterhånden opvarmede ansigt.

Behandlingen afsluttes med pålægning af fugtgivende serum, øjencreme og ansigtscreme.

Produkterne er særligt udvalgte og er økologiske og naturlige.

Der kan gives supplerende vejledning til selvbehandling der hjemme.

Behandlingen varer mellem 45 og 75 minutter.

Udover at få løftet huden, vil det kunne ses, at huden gennemgår en transformation i forhold til farve, glød og vitalitet og at f.eks. poser under øjnene vil være kraftigt reduceret.

Dette er en trend trend i Japan, hvor behandlingen anvendes af skuespillere, TV værter og andre berømtheder. Behandlingen er allerede en stor succes i Spanien, Sverige og England.