Osteopati i København

Osteopati i København

Osteopati er mere omfattende, mildere og mere effektiv behandlingsform end kiropraktik. Den er i stand til at fjerne de samme årsager i bevægeapparatet og en lang række årsager, som kiropraktikken ikke beskæftiger sig med. Osteopatisk behandlinng er normalt på en time, idet der forberedes for manipulationerne med massage og stræk. Se videoen for at have bedre idé om behandlingen og hvordan den kan hjælpe dig. Osteopati er mere omfattende, mildere og mere effektiv behandlingsform end kiropraktik. Den er i stand til at fjerne de samme årsager i bevægeapparatet og en lang række årsager, som kiropraktikken ikke beskæftiger sig med. Osteopatisk behandlinng er normalt på en time, idet der forberedes for manipulationerne med massage og stræk. Se videoen for at have bedre idé om behandlingen og hvordan den kan hjælpe dig.

“Jeg har døjet med spændt nakke og smerter i mange år, og det virker som om at det kan blive meget bedre ved denne behandling. Syntes det var en super behandling og jeg vil meget gerne ha en tid hos osteopaten igen”. “Det var virkelig godt. Føler at det har hjulpet meget ifht før behadlingen. Før behnadling havde jeg opstramme hoved med spændinger i skulder og nakke. Efter behandling føles det meget afslappet og lettet i skulderen”. “Det hjalp helt sikkert på mine spændinger i lænden, jeg føler mig ikke så øm mere. Jeg ved ikke hvor ofte jeg vil bruge det, men jeg kunne godt være interesseret i at blive behandlet igen”.

Osteopati i København. Visceral og kranio sakral osteopati

De osteopatiske teknikker omfatter alt fra blide artikulationer (mobilseringsteknikker) af dine led og muskler til specifikke manipulationer, udspænding og dybe massagetryk af muskler, bindevæv og sener. Undervejs inddrages du hele tiden aktivt i processen således, at din kropsbevidsthed øges og du får lettere ved at holde fast i forbedringerne og bedre kan forebygge senere skavanker.

Osteopatisk behandling er god ved:

  • rygsmerter
  • nakke-og skuldrespændinger
  • tennisalbue og muse-arm
  • hovedpine og migræne.
  • bækkenløsning og diskusprolapser.
  • piskesmælds-syndromer
  • forstuvede ankler og knæskader.
  • forbedrer organernes funktioner. Derfor behandler Osteopaten også problemer som astma, fordøjelses- og underlivsbesvær.

Visceral terapi i København (organbehandling)

Visceral terapi blev udviklet af den franske fysioterapeut og osteopat Jean Claude Barral. Denne form for behandling forklarer vigtigheden af indvoldene i dynamikken af kroppen. Behandlingen består af lette og præcise teknikker, der forsigtigt bearbejder indvolde samt den skrøbelige balance af styrke linjer og muskelkæder, gennem manipulation af den indre fascie (bindevævet).

Hvad kan vi forvente at forbedre gennem visceral terapi?

Udover de fysiologiske funktioner, med forbedringer i fordøjelsessystemet, urinvejene, blodkredsløbet og nervesystemet, så beriges vores søvn- og hvile kvalitet, og der kommer også forbedringer i bevægeapparatets funktioner. Det kan være, at du ikke er klar over, hvordan denne behandling kan hjælpe din rygsmerte eller din nakkesmerte. Det bedste eksempel for at forklare det, er følgende: Brug din venstre hånd til at gribe en fold af din t-shirts ærme i den indre side af din højre arm; t-shirten repræsenterer fascien (bindevævet). Prøv nu at løfte din højre arm samtidig med at du prøver at modstå bevægelsen ved at trække i t-shirten. Forestil dig, at denne situation udvides til de 24 timer om dagen, i uger og måneder. Får du en fornemmelse af problemet? Denne form for behandling giver fleksibilitet til bindevævet og fjerner således begrænsninger og blokeringer. Nogle specifikke sager, som vi oplever i klinikken, er eksempelvis skuldre med begrænsninger på grund af lever eller milt problemer, eller også nakke problemer, der stammer fra lændesmerter eller nyre og mave betingelser.

Osteopati i København, Frederiksberg