BRUSH YOUR TROUBLES AWAY WITH SKIN BRUSHING

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.95″ background_layout=”light”]

Behandling af ansigt og krop med kosmetiske børster og pensler

En tredjedel af din krops toksiner udskilles gennem huden, og denne behandling hjælper med at åbne porer og udskille toksiner, der bliver fanget i huden. Behandlingen giver flere fordele, herunder:

1. Det glatter og strammer huden
Blodstrømmen til og fra huden forbedres. Dette styrker huden og giver den en naturlig glød og et glattere udseende. Det bedste er, at alle huller i huden, der fremmer aldring af kroppen gradvist reduceres, også som en effekt af denne massage.

2. Det lindrer stress
Mange læger og terapeuter har anbefalet massage med børster som et godt middel til at frigive stress. Processen er meget mediterende, især når den udføres i langsomt tempo. Det har den ekstra fordel at arbejde dybt indvendigt for at få dig afslappet og lettet.

3. Det fremmer lykke
Processen med at arbejde på din hud med børster og pensler føles simpelthen fantastisk! Den forbedrede cirkulation hjælper med at gøre dig mere opmærksom og afslappet på samme tid, hvilket giver dig en f
ornemmelse af glæde og tilfredshed, der kan have en positiv indflydelse på resten af ​​din dag.

4. Det eliminerer død hud
Hvis du ikke vidste dette; ja, din hud dør! Og det erstattes derefter af nye hudceller. Denne behandling fremskynder denne proces, da den hurtigt fjerner døde hudceller og dermed fremskynder dannelsen af ​​nye. Nye hudceller er normalt blødere, glattere og har en naturlig glød. Hvem vil ikke have ny hud hele tiden?
 

5. Det forbedrer blodcirkulation og rensning af lymfesystemet
Giftstoffer udgør en del af vores hverdag; fra luften, vi indånder, til den mad, vi spiser, og det vand, vi drikker. Andre organer i kroppen frigiver også toksiner som biprodukter af deres stofskifte. Ved at få denne behandling forbedrer du blodcirkulationen, hvilket igen hjælper med at gøre lymfesystemet mere effektivt og at vaske disse toksiner væk hurtigere.

6. Det forbedrer hudens ernæring
Denne behandling vil hjælpe med at rydde og åbne hudens porer for frit at eliminere affald og absorbere næringsstoffer, fugt og sollys til generel velvære.

7. Det forynger nervesystemet
Vores nervesystem spiller en vigtig rolle i vores krop, og de fleste af nerveenderne ligger nær huden. Disse nerveender er ansvarlige for at kommunikere sanser til hjernen, som giver os mulighed for at reagere i henhold til situationen. Når du får denne behandling, fornyes disse nerveender, hvilket gør kroppen meget mere opmærksom og reagerer på stimulering, især berøring.
   

8. Det forbedrer fordøjelsen og nyrefunktionaliteten
Når lymfesystemet renses, bliver kroppen af med ekstra vand og toksiner, der kunne være ophobet i lymfeknuderne, hvilket betyder, at cellerne har brug for ny forsyning med næringsstoffer. Jo hurtigere denne cyklus gentager sig, desto hurtigere fordøjes mad for at give næringsstoffer. Dette afhjælper stress på nyrerne, da filtrering af kropssystemet også er hurtigere takket være den understøttende rolle som højfunktionerende hud og hurtigt drænet lymfesystem.

Der er mange flere fordele, vi kunne angive til massage med børster og pensler. Fra de øverste 8 ovenfor er det imidlertid helt åbenlyst, hvor fordelagtig denne enkle proces kan være for dig.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply