Jeg vil gerne videreudvikle min ydelse af terapeutiske massager (www.massage-kbh.dk) ved at indføre bioenergetiske og kvantiske teknikker i dem. Dette ville højne mine kunders resultater ved mine behandlinger.

Ved op til 70% af de kunder, der opsøger fysisk terapi, kan der findes en uløst følelsesmæssig lidelse, som også skal behandles for at løse problemet. Det har flere undersøgelser fra forskellige lande påpeget i de sidste år. Det er nemlig det, som jeg også har oplevet i de sidste 15 år gennem mit arbejde, både i Spanien og i Danmark.

Jeg vil derfor meget gerne høre din mening om disse slags teknikker – Kunne du tænke dig at prøve dem? Kunne du være interesseret i den ydelse? Det handler om milde og ikke-invasive teknikker. Du behøver ikke at tale om din følelsesmæssige tilstand eller ubehagelige oplevelser for at blive behandlet. Du skal blot være åben for ændringer.

For at dele din mening med mig, kan du vælge iblandt følgende muligheder:

* Skrive i kommentarfeltet når du booker din næste aftale hos mig. * Skrive en besked til mig på Facebook, til min e-mail (escalator1@hotmail.com) eller en SMS til nr. 31315038.

* Hvis du hellere vil have en snak på dansk, brug venligst virksomhedens hovednummer 31231024 (opkald eller SMS).

Alle tanker er velkomne. På forhånd tak.

Hjertelige hilsner,

Miguel Ángel Ortega